SHOW DANCE

Iznenađujući plesni pravac , da budemo precizni – živahan spoj modernih plesnih stilova. Hiljade ljubitelja R & B , Hausa, Street Dance i hip hopa pronašli su svoja mesta za zabavu . Oni vole Show Dance – ne podrazumeva stroga pravila , jer sam ples podrazumeva potpunu slobodu u izboru pokreta , muzike i raspoloženja .

Show dance je veoma popularan u objektima noćne zabave. Uski spisak plesnih stilova koji uključuju Show dance , stalno se dopunjuje . Međutim, uobičajeno u njega spadaju haus, fank, Go – Go , hip-hop, disko , više uličnih stilova – džez i drugi , a od nedavno , i R & B.

Za ljubitelje Show dance-a polazna tačka je zadovoljstvo . Zadovoljstvo muzike , kretanja i komunikacija . To je moderan stil, stil života, to je prilika osloboditi se od tenzije i opustiti se. Samo je muzika tu i samo ples, pun improvizacije i slobode kretanja .

Street Dance nema stroge kriterijume, to je dinamična i fleksibilna forma koja omogućava kombinovanje nekoliko stilova koji su rođeni van plesnog studija. Savremeni folklor – mešavina različitih stilova – hip-hop, house,  Break Dance, električni Boogie.

Veoma popularan. Predstavlja odličan način da izrazi svoju kreativnost. Odličan je za samoaktualizaciju i potpuno uživanje.

Uključiti se u Show dance može biti u bilo kom uzrastu. Ne postoji ograničenje. Uvek je moguće da izaberete stil koji je pogodan za fizičku aktivnost. Pošto Show dance sa sobom nosi mnogo energije, rada u klubu – odlična sportska alternativa za one koji žele da održe dobru formu, ali ne žele da se iscrpljuju u teretanama.

Studio RMP Klub je centar za ples i fitnes sa iskustvom - to je novi pogled na zdrav način života, novi pogled na sport i novi pristup u organizaciji vašeg slobodnog vremena. Mi garantujemo profesionalni i sistematski rad koji je prilagođen vašim mogućnostima, dobru ponudu različitih programa i više nivoa poslovne saradnje. Težimo najvišem zadovoljstvu i najzahtevnijih korisnika naših usluga, saradnika i naših partnera.