LATINO KLUB

Uvek ste želeli da naučite da igrate? Sa pomalo zavisti gledate na ljude u klubovima i na televiziji koji se dobro kreću uz zvuke muzike? Pomislili ste da umesto putovanja, uštedite vreme i dođete u plesni studio?

Budite apsolutno sigurni da možete obići sve te destinacije ovde, sa nama! Zapaljiva salsa, ča-ča, merenge, bachata i Reggaeton – to je zabavno! Bilo gde, bilo kada – na bilo kom skupu, u kafiću ili klubu, na odmoru!

 Naši instruktori će vam pokazati da latino muzika nije teška. Da čak i blagi i nekomplikovan pokreti mogu izgledati neverovatno impresivno. Nema napornih treninga – nema strogih formi i akademskog stila. Nema potrebe da tražite partnera – možete igrati sa bilo kojim partnerom ili čak i sami. Dakle, bez obzira koliko ste stari. Nema potrebe za posebnim fizičkim treninzima. Sve je lako i jednostavno! Potrebna je samo vaša želja! Sigurni smo da ćete biti srećni ako se odlučite da dođete kod nas!

 Latina klub – pristupačna lepota i gracioznost pokreta!

 Ples  Bachata je počela da se razvija u Dominikanskoj Republici, 60-ih godina 20. veka, nakon svrgavanja diktatora Rafaela Leonidasa Trujillo Moline. Bachata žurke bile su najbučnije u gradovima, I bile su održavane bilo gde.  Muzika ovog plesa smatrala se vulgarnom, a ples siromašnog naselja, kako su zvali Bachatu, pripovedač problema siromašnih i neuzvraćene ljubavi. Stoga se zove Bachata – muzika gorčine.

Muzički, Bachata je mešavina bolera i Dominikanske narodne muzike.  Karakteristika Bachate je odsustvo ritma, što potvrđuje svoje prvobitno Dominikansko poreklo.

Studio RMP Klub je centar za ples i fitnes sa iskustvom - to je novi pogled na zdrav način života, novi pogled na sport i novi pristup u organizaciji vašeg slobodnog vremena. Mi garantujemo profesionalni i sistematski rad koji je prilagođen vašim mogućnostima, dobru ponudu različitih programa i više nivoa poslovne saradnje. Težimo najvišem zadovoljstvu i najzahtevnijih korisnika naših usluga, saradnika i naših partnera.