O NAMA

KO SMO MI?

rmp

icon2Uspešan kreativan tim sa ozbiljnim rezultatima u oblasti plesa i fitnesa.

icon2Tim školovanih učitelja koji cene individualne kvalitete svakog člana.

icon2Udruženje istomišljenika, koje promoviše zdrav način života i pozitivan odnos prema
svetu

 

 

 

TU SMO ZBOG VAS!

ŠTA NUDIMO?

PLESNI PROGRAM

Društveni ples, sportski ples, moderni ples, plesne formacije, ples za mladence.

DEČIJI KLUB

Ples i fitnes za decu. Dečiji RMP Klub neguje pravilno držanje tela, pravilan hod, sigurnost i gipkost pokreta. Razvija muzičke i ritmičke sklonosti. Poboljšava koordinaciju i motoriku, razgibava…

FITNES PROGRAMI

Fitnes joga časovi poboljšavaju nervni sistem. Rešićete se stresa i razdražljivosti i normalizovati krvni pritisak i san. Naučićete kako da smanjite glavobolju, poboljšati pamćenje i opšte zdravlje.

SPORTSKI PLESNI KLUB

Ova vrsta sporta se sastoji od redovnih treninga u različitim disciplinama, pripremnih i tokom takmičarske sezone i naravno veliki broj takmičenja različitih nivoa.

POSLOVNU PONUDU

Specijalna ponuda za velika i mala preduzeća: direktore, vlasnike i menadžere koji brinu o svojim zaposlenima.

ZAŠTO BAŠ MI?

icon2Visoka stručnost nastavnika i trenera.

icon2Vrlo visok nivo obuke.

icon2Uzimamo u obzir sposobnost svakog pojedinca.

icon2Klasične, savremene i originalne nastavne metode.

icon2Upotreba tehničkih inovacija i savremenih tehnologija.

icon2Pružanja širokog spektra dodatnih usluga.

icon2Adekvatna cena i fleksibilan sistem plaćanja.

icon2Javnost u radu

 

 

 

 

IZABERITE  NAJBOLJE!

 

NAŠ  TIM

 
Predrag Mićić

Operativni trener sportskog plesa, osnivač  Kluba, Plesnog Saveza Srbije, Jugoslovenskog Saveza Sportskog Plesa, Jugoslovenske Asocijacije Plesnih Organizacija, Udruženja Plesnih Voditelja, Učitelja i Trenera Srbije), Predsednik Kluba, diplomirani inž. – više od 20 godina iskustva u sportskom i društvenom plesu.

image
Jasna Mićić

Glavni trener za latinoameričke i standardne plesove sa najvišim stručnim zvanjem i nacionalni sudija  sa M licencom, osnivač Kluba i Udruženja Plesnih Voditelja, Učitelja i Trenera Srbije, diplomirani inženjer arhitekture.

image
Miodrag Mićić

Operativni trener sportskog plesa, osnivač Kluba, Plesnog Saveza Srbije, Jugoslovenske Asocijacije Plesnih Organizacija, Udruženja Plesnih Voditelja, Učitelja i Trenera Jugoslavije, glavni trener za Šou Dens, međunarodni IDO-WD&DSC sudija – više od 20 godina iskustva u sportskom i društvenom plesu.

image
Marko Mićić

10 puta Nacionalni šampion u sportskom plesu, 8 puta predstavljao Srbiju na zvaničnim evropskim i svetskim prvenstvima. Pobednik brojnih međunarodnih takmičenja i učesnik prestižnih stručnih seminara koji su vodili najpoznatiji svetski treneri. U klubu angažovan kao saradnik u radu sa plesnim parovima i plesnim formacijama.

image
Teodora Subotin

RMP instruktor

image
Jovana Radovanović

RMP instruktor

image
Sanja Petrović Spasić

RMP instruktor

Studio RMP Klub je centar za ples i fitnes sa iskustvom - to je novi pogled na zdrav način života, novi pogled na sport i novi pristup u organizaciji vašeg slobodnog vremena. Mi garantujemo profesionalni i sistematski rad koji je prilagođen vašim mogućnostima, dobru ponudu različitih programa i više nivoa poslovne saradnje. Težimo najvišem zadovoljstvu i najzahtevnijih korisnika naših usluga, saradnika i naših partnera.