SPORTSKI PLESNI KLUB

sportski

Ballroom Dancing (WDSF) – predstavlja jedinstven spoj umetnosti i sporta.

U savremenom plesnom svetu ne postoji  posebna definicija u pogledu identiteta sportskog plesa. Sami plesači i plesne organizacije smatraju  sportski ples kao „posebnu vrstu sporta“ jer plesač mora da poseduje iste kvalitete neophodne za većinu ostalih sportova – izdržljivost, fizičku snagu, fleksibilnost, koordinaciju, dobru motoriku itd.

Ples je u početku bio umetnička forma u kojoj su umetničke slike kreirane pomoću elegantnih pokreta u preciznom muzičkom ritmu sa karakterističnim promenama ljudskog tela. Ples je neraskidivo povezan sa muzikom, ima emocionalni i maštovit sadržaj što se vidi kroz  koreografije, pokrete i ličnost plesača.

ŠTA JE  SAVREMENI BALLROOM PLES?

PLESNA ŠKOLA

U našoj školi postoje standardnii i latinoamerički plesni programi, sa tačno utvrđenim figurama od kojih se prave koreografije.Tako su uvedene plesne kategorije za određeni nivo znanja koji su u skladu sa svetskom plesnom organizacijom.

Više...

SPORTSKI PLES

Ova vrsta sporta se sastoji od redovnih treninga u različitim disciplinama, pripremnih i tokom takmičarske sezone i naravno veliki broj takmičenja različitih nivoa. Takmičenja se održavaju tokom cele godine širom Srbije i svake nedelje u svetu na više lokacija.

Više...

SLOBODNO VREME

Takođe, u plesu imate još jedan pravac, gde spadaju društveni plesovi, odnosno plesovi kojima se možete zabaviti na žurkama i drugim skupovima gde se sluša dobra muzika. Naučićete ne samo da igrate, već i puno drugih korisnih stvari vezanih za bonton i komunikacije uopšte. Neka ples postane vaš hobi – pozitivna razonoda i odlična alternativa za fitnes.

best choice

UČITE OD NAJBOLJIH I ISKUSNIH INSTRUKTORA

Kod nas imate mogućnost da se oprobate u plesu sa najboljim nastavnicima i plesačima koji su stručno osposobljeni koji imaju odlične ostvarene rezultate priznate od strane međunarodne plesne zajednice.

Počnite sa plesom u bilo kom uzrastu. Pružamo profesionalne obuke posle kojih ćete imati osećaj zadovoljstva i možete biti sigurni da ste vi ili vaše dete u pravim rukama. Posle osnovne obuke možete da izaberete da pravite veliku karijeru ili da uzimate časove plesa isključio zbog vas.

U VELIKOJ PONUDI RAZNIH PLESNIH ŠKOLA, ZAŠTO IZABRATI BAŠ NAS?

 

STRUČNO OSOBLJE
KVALITETNI I ORIGINALNI TRENERI

Proces obuke za početnike (deca i odrasli) i vrhunske plesače je veoma različit, kako po formi tako i po sadržaju . U našem centru rade samo visoko kvalifikovani nastavnici sa već velikim plesnim iskustvom. Oni su fokusirani na rad sa decom. Možete početi od početka i polako napredovati sve do dijamantskog nivoa, a onda za vas ne postoje granice, i sve to uz našu pomoć.

SPORTSKI PUT U BILO KOM UZRASTU

Vi ili vaše dete će učiti kako da se ponaša na različitim takmičenjima, razviće sportski duh i sposobnost za prihvatanje pobeda i poraza na različitim plesnim takmičenjima. Sportski elemenat plesa jeste i razvijati pobednički duh, želju za što bolji ostvareni rezultat na takmičenjima, da se napreduje iz niže u više plesne kategorije, osvajaju prva mesta i na kraju postane nacionalni prvak i ostvari najbolji rezultat na međunarodnoj sceni.

sp
DOBRO USPOSTAVLJEN SISTEM UČENJA
ODLIKUJU NAS METODIČAN RAD I INDIVIDUALAN PRISTUP

Edukacija po principu „od jednostavnih elemenata pa do najkompleksnijih“ u odnosu na individualne karakteristike svakog polaznika. Treneri koriste klasične metode nastave sportskog plesa po principima svetski priznatih stručnjaka i kombinujemo iskustvo generacija plesača koji su završili karijeru. Pratimo konkurenciju i nove trendove koji dolaze od sadašnjih najboljih plesača. Dakle, sve ove godine našeg postojanja odlikujemo se sistematičnim i metodičnim radom sa početnicima, ali i takmičarima.

Studio RMP Klub je centar za ples i fitnes sa iskustvom - to je novi pogled na zdrav način života, novi pogled na sport i novi pristup u organizaciji vašeg slobodnog vremena. Mi garantujemo profesionalni i sistematski rad koji je prilagođen vašim mogućnostima, dobru ponudu različitih programa i više nivoa poslovne saradnje. Težimo najvišem zadovoljstvu i najzahtevnijih korisnika naših usluga, saradnika i naših partnera.