PLES ZA MLADENCE

Ako želite da ovaj važan trenutak u vašem životu i svečani trenutak za goste zauvek ostane u sećanju u godinama koje dolaze, onda zaista treba da uradite nešto posebno, što će vam omogućiti da iskažete čitav spektar najboljih osećanja – nemojte zaboraviti Vaš svadbeni ples. Samo zamislite kako će gosti biti prijatno iznenađeni vašim originalnim plesom i koliko zadovoljstvo možete imati na dan svečanog čina vašeg venčanja.

Obično se dešava pitanje „Ali šta ako nikada nisam igrao“. I to je u redu. Naši instruktori će dati najbolji predlog nastupa koji odgovara vašim željama i mogućnostima. To može da bude klasičan spori valcer, strastveni tango ili originalni performans kao miks modernog plesa.

Usrećite sebe i druge! To je neobičan i orginalan poklon za vaše goste i vaš prvi ples!

Neka Vaš prvi ples kao muža i žene bude savršen kao i brak koji ste sklopili! Budite primećeni kada sa svojom izabranicom na podijumu izvedete usklađene pokrete i sa nagrađivanim instruktorom RMP-a naučite trikove dobrog igranja.

Učenje mladenačkog plesa je najlepši poklon koji možete podariti jedno drugom. Ako se budete osećali sigurno i samouvereno dok plešete zajedno, prvi ples ostaće zauvek u vašem sećanju.

Ne čekajte poslednji minut. Imajte na umu da će raspored biti veoma gust kako se venčanje približava.
Ako niste izabrali pesmu, i to je OK. Na vašem prvom času upoznaćemo vas sa glavnim plesovima koje većina parova bira. Možemo vam pomoći da izaberete ples i muziku koji vama najviše odgovaraju.
Ples je odličan za oslobađanje od stresa i vrlo zabavan, tako da nemojte vršiti pritisak jedno na drugo. Oboje ćete se mnogo više zabaviti ukoliko prepustite instruktoru da se pozabavi podučavanjem.
Vežbajte u odgovarajućoj obući. Na časovima nosite cipele koje su najsličnije onima koje ćete nositi na dan venčanja.
Budite redovni sa zakazivanjem časova.

Plesna škola RMP, jedna je od najpoznatijih plesnih škola u Srbiji s programom učenja društvenih, standardnih, latino-američkih i modernih (šou) plesova…

Pre prvog časa bilo bi dobro da znate:
• Kakva će vrsta muzike biti na venčanju.
• Da li će bend svirati ili će pustiti vašu pesmu.
• Da li ćete na svadbi imati ples majka-sin/otac-ćerka ili šaljivi grupni ples (sa kumovima, prijateljima, rodbinom)
• Da li će biti plesa i na medenom mesecu.
• Koliki će biti plesni podijum na venčanju.
• Na koliko ćete drugih venčanja ići ove godine.

NAPOMENE!
• Ponuda podrazumeva: individualan čas plesa u trajanju od 45 min za dvoje u nekoj našoj sali ili u prostoru po vašem izboru.
• Radi zakazivanja termina zvati telefonom u vremenu od 16h do 21h.
Telefoni: 064/1213 462 i 063/7757 236

Studio RMP Klub je centar za ples i fitnes sa iskustvom - to je novi pogled na zdrav način života, novi pogled na sport i novi pristup u organizaciji vašeg slobodnog vremena. Mi garantujemo profesionalni i sistematski rad koji je prilagođen vašim mogućnostima, dobru ponudu različitih programa i više nivoa poslovne saradnje. Težimo najvišem zadovoljstvu i najzahtevnijih korisnika naših usluga, saradnika i naših partnera.