PLESNI PROGRAM

lk LATINO KLUB

latino klub

Uvek ste želeli da naučite da igrate? Sa pomalo zavisti gledate na ljude u klubovima i na televiziji koji se dobro kreću uz zvuke muzike? Pomislili ste da umesto putovanja, uštedite vreme i dođete u plesni studio?

Više...

sp SVADBENI PLES

istezanje

Ako želite da ovaj važan trenutak u vašem životu i svečani trenutak za goste zauvek ostane u sećanju u godinama koje dolaze, onda zaista treba da uradite nešto posebno, što će vam omogućiti da iskažete čitav spektar najboljih osećanja – nemojte zaboraviti Vaš svadbeni ples.

Više…
sd SHOW DANCE

show dance

Iznenađujući plesni pravac , da budemo precizni – živahan spoj modernih plesnih stilova. Hiljade ljubitelja R & B , Hausa, Street Dance i hip hopa pronašli su svoja mesta za zabavu. Oni vole Show Dance jer ne podrazumeva stroga pravila , sami plesovi podrazumevaju potpunu slobodu u izboru pokreta , muzike i raspoloženja .

Više…

SPORTSKI PLESNI PROGRAM

lp LATINOAMERIČKI PLESOVI

latinoamericki plesovi

Živa muzika, pozitivna energija, jake emocije ne mogu nikoga ostaviti ravnodušnim. Latinoamerički plesači ne samo da pokazuju brzinu kretanja, visok tempo i ritam već svaki nastup ima svoju spefičnost, temperament i umetničku stranu.

Više…
st STANDARDNI PLESOVI

standardni plesovi

U današnjem svetu Standardni plesovi su postali obavezan dodatak na svečanim događajima, bilo da je to venčanje, razna okupljanja ili veliki festivali. Standardni plesovi – jedinstven ukras bilo koje manifestacije.

Više…
pf PLESNE FORMACIJE

plesne formacije

U poslednjih nekoliko godina, naš klub je uspešno razvio formacijski takmičarski ples. U konkurenciji, „formacija“ tim može biti sastavljen od 8 devojaka koje treba da budu što sličnije, kao i da stalno koordiniraju svoje pozicije na podu u odnosu na ostale članove tima.

Više…
Studio RMP Klub je centar za ples i fitnes sa iskustvom - to je novi pogled na zdrav način života, novi pogled na sport i novi pristup u organizaciji vašeg slobodnog vremena. Mi garantujemo profesionalni i sistematski rad koji je prilagođen vašim mogućnostima, dobru ponudu različitih programa i više nivoa poslovne saradnje. Težimo najvišem zadovoljstvu i najzahtevnijih korisnika naših usluga, saradnika i naših partnera.