POSLOVNA SARADNJA

KORPORATIVNA OBUKA

korpo

Ako ste vlasnik preduzeća ili menadžer. Imate dovoljno veliki a možda i mali tim. Vaš posao jeste  uspešan i zato što brinete o svojim zaposlenima. Možete sprovesti niz korporativnih događaja u svojoj firmi ili na drugoj lokaciji ali, kao što praksa pokazuje male su koristi od njih. Provedete jedno veče ili popodne, zajedno i to je sve! Malo ste neobavezno ćaskali i onda je svako otišao na svoju stranu. Sve se to brzo zaboravi a vaša investicija u kadrove traje najviše jednu ili dve nedelje.

Da li ste ikada razmišljali na drugi način? Mi vam predlažemo našu obuku za firme koje brinu o svojim zaposlenima. To je aktivnost koja će dati više korisnih efekata za posao i oporavak vaših zaposlenih i predstavlja investiciju na duže staze.

 

OVO JE JEDINSTVENA PRILIKA DA OSTVARITE SVOJU IDEJU!

KAKO TO MOŽETE DA URADITE?

1. Najpre treba da izaberete bilo koji plesni ili fitness program ili njihovu kombinaciju.
2. Zatim zajedno definišemo vreme, mesto kao i broj časova nastave. Nastavu možemo organizovati kod vas ako imate odgovarajući prostor.
3. Potrebno je uraditi ugovor.
4. Posle toga Vaši zaposleni dobijaju korporativne kartice.
To je sve i nastava može da počne .

DA LI ĆE LJUDI DOLAZITI??

Ne brinite Vaši zaposleni će dolaziti! Mnogi su umorni od teretane koje mogu da budu dosadne i nisu svima interesantne. Ako muškarci budu tolerantniji prema našoj obuci, za lepše polovine ne treba da brinete jer one “ne mogu da žive” bez ovakve vrste komunikacije. Grupni časovi sa instruktorom zbližavaju grupu i otvaraju nove mogućnosti za “priču”. Slažete se da su razgovori na temu kako je prošao čas, kada se vidimo na sledećem treningu i koliko ću napredovati u sledećih mesec dana mnogo bolji od praznog ogovaranje privatnog života zaposlenih.

NE BACAJTE NOVAC U PRAZNO?

Vi nećete potrošiti novac u napred jer ćemo pre potpisivanja ugovora, sprovesti anketu među zaposlenima, utvrditi broj zainteresovanih učesnika i izabrati najpopularniji program. Pored toga, mi smo spremni da vam pružimo informacije o posetama vaših zaposlenih radi daljeg usaglašavanja obuke, dati prosečan broj polaznika i shodno tome formiramo cenu na obostrano zadovoljstvo.

FLEKSIBILNOST, RAZUMNE CENE I UVEK VISOK KVALITET USLUGE

 

korpo

fitnesMi vam nudimo da kreirate društvene programe koji su zasnovani na promociji zdravih stilova života i formiranje timskog duha.

Tu su još dodatni popusti za vaše zaposlene i niz drugih odličnih rešenja za saradnju. Mi uzimamo u obzir sve faktore: broj korisnika, starost i pol zaposlenih, njihove fizičke sposobnosti i želje da se fokusiraju na samo jedan program ili da se primenjuje integrisani pristup.

KOJE SU PREDNOSTI KORPORATIVNE OBUKE?

EKONOMSKI POKAZATELJI
Poboljšanje tima
Sačuvajte vaše kadrove
Organizacija događaja
POVEĆANA DISCIPLINA
Okupljanje zaposlenih
Povećanje efikasnosti
Formiranje timskog duha
BRIGA ZA ZAPOSLENE
Smanjite stres
Kreativno samoostvarenje
Povećanje lojalnosti rukovodstvu
DA LI I U OVOM SLUČAJU MOŽETE DA KAŽETE DA NOVAC TROŠITE UZALUDNO?!
Studio RMP Klub je centar za ples i fitnes sa iskustvom - to je novi pogled na zdrav način života, novi pogled na sport i novi pristup u organizaciji vašeg slobodnog vremena. Mi garantujemo profesionalni i sistematski rad koji je prilagođen vašim mogućnostima, dobru ponudu različitih programa i više nivoa poslovne saradnje. Težimo najvišem zadovoljstvu i najzahtevnijih korisnika naših usluga, saradnika i naših partnera.