Zašto je ples potreban kancelarijskom osoblju?

KANCELARIJA

Kretanje je potrebno ljudima širom ciklusa evolucije. Lekari i psiholozi su potvrdili činjenicu da bez kretanja čovek ne može biti potpuno zdrav. Međutim, sa razvojem tehnologije i nauke fizičke aktivnosti su postepeno počela da opadaju. Zbog toga postoji nekoliko setova vežbi i tehnika za nadoknađivanje nedostatka fizičke aktivnosti. Naravno, oni mogu da imaju pozitivan efekat, ali je najbolji lek za to, bio i ostao, ples.

Redovni časovi plesa povećavaju tonus mišića, poboljšavaju cirkulaciju krvi i snabdevaju kiseonikom sva tkiva u telu. Koji ples izabrati, svako odlučuje za sebe, na osnovu njihove estetske sklonosti, kvaliteta i mogućnosti. Najviše fanova sada ima, možda, dance sport zbog široko rasprostranjenog kretanja, najbolje izraženog tonusa i rekreativnih funkcija u velikom izboru. Kada se ovi pokreti izvode uz lepu muzike i u različitim ritmovima, on ne može da izazove ništa osim radosti. Originalni kostimi, atmosfera, kreativnost koreografija samo pojačavaju opšti utisak o plesu.

Medicina tvrdi da je ples kao sport najbolji lek za depresiju, stres i predivan pogled prevencije bolesti kao što su hipertenzija i koronarne bolesti srca. Međutim, postoje ograničenja. Ljudima koji boluju od nekih teških bolesti neće biti dozvoljeno da daju svoje telo opterećenju koje se krije u sportskom plesu. To su npr. osobe koje boluju od teške srčane aritmije, nekih oblika dijabetesa, bolesti srca itd. U takvim slučajevima, časovi plesa treba da budu usklađeni sa preporukama lekara.

Studio RMP Klub je centar za ples i fitnes sa iskustvom - to je novi pogled na zdrav način života, novi pogled na sport i novi pristup u organizaciji vašeg slobodnog vremena. Mi garantujemo profesionalni i sistematski rad koji je prilagođen vašim mogućnostima, dobru ponudu različitih programa i više nivoa poslovne saradnje. Težimo najvišem zadovoljstvu i najzahtevnijih korisnika naših usluga, saradnika i naših partnera.